A megrendelés menete | Avemar Webáruház

A megrendelés menete

A megrendelési űrlap kitöltése több lépésből áll, a folyamatot a lap tetején követheti nyomon.

Az egyes lépésekhez tartozó űrlapok kitöltése után a Folytatás a következő lépéssel gombra kattintva léphet tovább, vagy a Mégsem hivatkozásra kattintva léphet vissza az előző pontra.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Regisztráció

Tudnivalók a regisztrációról

Még nincs fiókom, kell-a a vásárlás előtt regisztrálnom?
Nem. A vásárláshoz nem kell bejelentkeznie és regisztrálnia sem kell külön. Az első vásárlás végén rendelkezhet róla, hogy az e-mail címe alapján létrejön-e a fiókja, amit a későbbiek során használhat.

Mire használhatom a fiókomat?
Figyelemmel kísérheti korábban leadott rendeléseit, vásárlás előtt belépve pedig egyszerűen kiválaszthatja az előzőleg használt szállítási- és számlázási adatait.

Mit tegyek, ha elfelejtettem a belépési adataimat?
Válassza az új jelszó igénylése pontot a belépőablakban. A megjelenő űrlapon adja meg a vásárláskor használt e-mail címét, amire küldeni fogunk egy e-mail üzenetet a további teendőkkel.

Bővebb információk az adatkezelési szabályzatban és az általános vásárlási feltételekben.

Kosár

A megvásárolni kívánt termékeket helyezze a kosárba. Virtuális kosarát a kis bevásárlókocsi ikonra kattintva érheti el. Itt találja felsorolva a kiválasztott termékeket, azok kosában lévő mennyiségét, és az összesített értékét.

A Kosár megtekintése gombra kattintva van lehetősége részletesebben megnézni vagy igény szerint módosítani a kosár tartalmát.
A termék nevével megjelölt sorban található Eltávolítás gombbal tudja a terméket törölni a kosárból.
A Mennyiség oszlopban található mezővel pedig a termékből megvásárolni kívánt darabszámot tudja módosítani. A módosítás után kattintson a Kosár frissítése gombra.

Ha befejezte a termékek kiválasztását vagy a kosár tartalmának módosítását, akkor a Pénztár gombra kattintva kezdeményezheti azok megvásárlását.

Pénztár

Megrendelés módjának kiválasztása
A Megrendelés módjának kiválasztása panelen dönthet arról, hogyan szeretné folytatni a megrendelést:

  • Vásárlás vendégként
    Ha először vásárol webshopunkban, vagy nem kívánja használni felhasználói fiókját, akkor kattintson a Vásárlás folytatása vendégként feliratú gombra.

  • Vásárlás visszatérő vevőként
    Ha vásárolt már webshopunkban, és rendelkezik fiókkal, akkor lehetősége van abba belépni. Így használhat néhány kényelmi funkciót a megrendelési folyamat során.
    Ehhez adja meg a belépési adatait, majd kattintson a Belépés és vásárlás gombra.

Kosár tartalma
A Kosár tartalma panelen a virtuális kosarában lévő termékek összesítését láthatja.

Felhasználói adatok
A Felhasználói adatok panelen kérjük adja meg e-mail címét.

Figyeljen a cím helyes megadására, mert erre a címre küldjük a rendelés visszaigazolását, kollégáink ezt a címet használják kapcsolattartásra és ez alapján jön létre a felhasználói fiókja is.

Ha visszatérő vevőként folytatta a vásárlást, akkor ezt a mezőt automatikusan kitöltjük a fiókadatok alapján.

Számlázási információk
A Számlázási információk panelen kérjük adja meg adatait, melyek alapján kiállítjuk a vásárlásáról a számlát.

A Cím mentése opciót bepipálva ezt a címet elmentheti, így később - fiókját használva a vásárláshoz - egyszerűsödhet az űrlap kitöltése.

Ha fiókjába bejelentkezve, visszatérő vevőként folytatta a vásárlást, akkor itt egy legördülő listából ki is választhat egyet korábban elmentett címei közül.

Ezen a panelen, amennyiben szervezet nevében vásárol és rendelkezik közösségi adószámmal, a megfelelő mezőbe beírva van lehetősége azt megadni.

Szállítási információk
A Szállítási információk panelen adhatja meg a termékek kiszállítási címét, ha az eltér a számlázási címtől. Ha megegyezik, akkor egyszerűen pipálja be a Szállítási információk és Számlázási információk megegyeznek jelölőnégyzetet.

Szállítási szolgáltatás
A Szállítási szolgáltatás panelen találja a választható szállítási módokat és azok díját.
A választott szállítási módnak megfelelő összeg hozzáadódik a vásárlás végösszegéhez.

Kérjük jelölje meg mikorra kéri a szállítást!
A Kérjük jelölje meg mikorra kéri a szállítást! panelen lehetősége van megadni egy dátumot, amikor megfelelő lenne Önnek a szállítás.
FONTOS! Az itt megadott dátum csak tájékoztató jellegű, a tényleges szállítás dátumáról telefonon vagy e-mailen tájékoztatjuk.

Kuponok
A Kuponok panelen, amennyiben rendelkezik kedvezményre jogosító érvényes kuponkóddal, lehetősége van megadni azt. A kupon érvényességét a rendszer automatikusan ellenőrzi, és jóváírja a kedvezményt.

Megjegyzés
A Megjegyzés panelen tetszőleges üzenetet tud csatolni a rendeléssel vagy szállítással kapcsolatban.

Rendelés áttekintése
A Rendelés áttekintése lapon ellenőrizheti a rendelés adatait, itt láthatja a fizetendő végösszeget (szállítási díjjal és az esetleges kedvezményekkel kiegészítve).

Fizetési mód
A Fizetés panelen választhat a rendelkezésre álló fizetési módok közül.
A kiválasztott fizetési móddal kapcsolatban a panel alján talál bővebb információt.

A vásárlási feltételek elfogadása
A A vásárlási feltételek elfogadása panelen a rendelés beküldése előtt el kell fogadnia a vásárlás feltételeit a jelölőnégyzet bepipálásával.
Az itt elhelyezett hivatkozásra kattintva lehetősége van megismerni a vásárlási feltételeket.
FONTOS! A hivatkozásra kattintva új ablakban jelenik meg a dokumentum. Ha elolvasta, ügyeljen arra, hogy csak ezt az ablakot vagy fület zárja, ne a teljes böngészőprogramot!

Rendelés feladása, fizetés
A Rendelés feladása, fizetés gombra kattintva véglegesítheti megrendelését.

Fizetés

Ha online fizetési módot választott, akkor ebben a lépésben a webáruház átirányítja a választott fizetési módhoz tartozó biztonságos fizetőoldalra, ahol kifizetheti a rendelés végösszegét.

Rendelés befejezése

Ha a fizetési szolgáltató visszaigazolta a tranzakció sikerességét, vagy offline fizetési módot választott, akkor a megrendelés folyamata befejeződött. Ennek tényéről a webáruház felületén, és egy visszaigazoló e-mail-ben tájékoztatjuk.

Kérjük, a visszaigazoló e-mailt a megrendelés teljesítéséig őrizze meg.

Amennyiben ez volt az első vásárlása webshopunkon, akkor kapni fog egy e-mail-t a felhasználói fiókja létrejöttéről is. Ennek használatával a későbbiekben bizonyos kényelmi funkciókat vehet igénybe a megrendelések során.

Szállítási díjak

Rendelési érték Szállítási díj
1 - 10 000 Ft 990 Ft
10 001 - 30 000 Ft 1 490 Ft
30 000 Ft felett 0 Ft

A GLS Futárszolgálat tájékoztatója

A megrendelt terméket kiszállító GLS Futárszolgálat e-mailben tájékoztatja Önt a következők szerint:

  • A szállítás előtti munkanapon e-mail üzenetet kap, hogy másnap csomagja érkezik, illetve utánvét esetén tájékoztatást ad a futárnak fizetendő összegről is.
  • A szállítás napján elküldött e-mail tartalmazza majd a csomagszámot, a várható 3 órás kiszállítási időszakot, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét.