Loading...

I. Távszerződés

Megrendelésének beküldésével vagy elküldésével a Bizalom Expressz Kft. vásárlója lesz. A megrendelés átvételével, illetve e-mailes vagy telefonos visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre

a Bizalom Expressz Csomagküldő és Kereskedelmi Kft.,

 

 • Székhely: 1023 Budapest, Bécsi út 25.
 • Adószám: 14015681-2-41,
 • Cégjegyzékszám: Cg.01-09-884869,
 • Ügyfélszolgálat: 1066 Budapest, Ó utca 4.
 • Mobil: +36 (70) 778 8046; Telefon: 06 (1) 301 0141; Fax: 06 (1) 301 0142;
 • E-mail: bizalomexpressz@bizalomexpressz.hu

mint Szolgáltató, valamint Ön, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szolgáltató köteles futárszolgálat útján, a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket, az ott megadott módon, az ott megjelölt szállítási címre eljuttatni.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.

A Vevő köteles az általa feladott vagy beküldött Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni.

A Vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a kiszállítás kért napja előtti nap délelőtt 10 óráig a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs.
A lemondást telefonon jelezheti a +36-1-301 0141 -es telefonszámon vagy bex@bex.hu email címen.
Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

II. Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár a termék vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Amennyiben feltüntetésre került szállítási költség vagy utánvétes fizetés díja, az mindig tartalmazza a csomagolási költséget és az általános forgalmi adót is.

A vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és a termék kézhezvétele közötti időszakban!

III. Fizetési feltételek

A kiválasztott termék vételárának kifizetése jelenleg a Vevő döntése alapján az alábbi módon történhet:

 

 1. Bankkártyás fizetéssel, így a futár csak a terméket viszi ki. (bankkártyával)
 2. Termék átvételekor a futárnak fizetéssel. (utánvétel)
  • Magyarországon kizárólag magyar forintban történő fizetéssel
  • Romániában kizárólag román leiben történő fizetéssel.
  • Szlovákiában kizárólag euróban történő fizetéssel.

Minden esetben a névre szóló gépi számla a termékhez csomagolva kerül kiküldésre.

IV. Szállítási információk

A termék kizárólag Magyarország, Szlovákia és Románia közigazgatási határain belüli valós címre kerülhet kiszállításra.

Az Európai Unió országaiból a www.avemarshop.eu oldalon várjuk megrendeléseiket.

A szállítás jelenleg a GLS futárszolgálat közreműködésével történik, belföldön leghamarabb a megrendelés visszaigazolását követő 48 órán belül, külföldön 72 órán belül.

Küldeményeinket a GLS Hungary juttatja el otthonába, vagy akár munkahelyére.

A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben elérhető.

A küldemény feladását követően már a GLS Ügyfélszolgálatán is érdeklődhet a csomagról: munkanapokon 9-19 óra között, a 06 (29) 886 700 telefonszámon.

A GLS-t az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com.

Házhoz szállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Nyáron, az Országos Tisztifőorvos által előre jelzett hőségriadó napjaiban a termék kiszállítása hűtőtasakban (kartondobozban) jégakkuval vagy fagyasztott ásványvízzel történik!

Kiszállítási napok: minden héten kedden, szerdán vagy csütörtökön (kivétel ünnepnapok)!

V. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A Vevő az áru átvételét követő 14 (tizennégy) napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet alapján.

A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevő elállása esetén a Bizalom Expressz Kft. a teljes fizetett ellenértéket haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti.

A Bizalom Expressz Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat!

A Szállító szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

VI. Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy vásárlási adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak. Részletek