A jóga hatása a daganatos betegségre | Avemar

A jóga hatása a daganatos betegségre

Számos tanulmány bizonyítja, hogy a jóga javítja a rákbetegségben szenvedők, illetve a betegségen átesettek életminőségét: csökkenti a stresszt, javítja az alvás minőségét és a hangulatra is jó hatással van.

A jóga egy évezredek óta alkalmazott ősi indiai filozófia, mely a szabályozott légzés, a különböző testhelyzetekre épülő mozgás és a meditáció segítségével a fizikai és emocionális egészség elérésére törekszik. Kimutatták, hogy a jóga csökkenti a carpalis alagút szindróma, az irritábilis bélszindróma, az asztma, különböző görcsrohamok, a cukorbetegség, a migrénes fejfájás, az AIDS, a depresszió tüneteit és gyakorlása segít a testsúly fenntartásában.

A kórházi kezelés mellett szinte minden rákbeteg szeretne "saját maga is tenni valamit" a gyógyulásért. A daganatos betegek és túlélők jobb alvásról, kevesebb stresszről, és az életminőség általános javulásáról számoltak be a jóga gyakorlása során.

A helyes technika a daganatos betegek oktatásában jártas képzett oktató segítségével sajátítható el.

FONTOS! A jóga iránt érdeklődő daganatos betegek először kérjék ki kezelőorvosuk véleményét, mert bizonyos daganatellenes kezelések fizikai korlátozottságot okozhatnak.

A jóga alkalmazási területei:

  • Alvás minősége: néhány tanulmányban kimutatták, hogy a jóga javítja az alvás általános minőségét.
  • Stressz: számos tanulmány támogatja a jóga alkalmazását a stressz csökkentésére.
  • Fájdalom: több kutatás számolt be a jóga fájdalom csökkentő hatásáról.
  • Depresszió: több tanulmány összefüggést talált a jóga és a depresszió csökkenése között, mely pozitív hangulatot eredményezett.

Szállítási díjak

Rendelési érték Szállítási díj
1 - 10 000 Ft 990 Ft
10 001 - 30 000 Ft 1 490 Ft
30 000 Ft felett 0 Ft

A GLS Futárszolgálat tájékoztatója

A megrendelt terméket kiszállító GLS Futárszolgálat e-mailben tájékoztatja Önt a következők szerint:

  • A szállítás előtti munkanapon e-mail üzenetet kap, hogy másnap csomagja érkezik, illetve utánvét esetén tájékoztatást ad a futárnak fizetendő összegről is.
  • A szállítás napján elküldött e-mail tartalmazza majd a csomagszámot, a várható 3 órás kiszállítási időszakot, a futár telefonszámát és az ügyfélszolgálat elérhetőségét.