Elismert, bizonyított, biztonságos

Elismert

Az Avemar egy igazi Hungarikum. Tiszteletadás Szent-Györgyi Albert, a magyar Nobel-díjas tudós emlékének, akinek az öröksége nyomán a termék kutatása, fejlesztése elindult.
Magyarország hírnevét öregbíti, hogy magyar kutatócsoport révén vált nemzetközi találmánnyá, hazai gyártóüzem szakemberei dolgozták ki a gyártási technológiáját és a kiváló minőségű magyar búzacsíra képezi a gyógyszer-technológiai előállítás alapját.

 

2006-ban az Avemar (USA-ban AVÉ néven ismert) nyerte az év legjobb új táplálkozástudományi terméke fődíját, a terület egyetlen Oscar-díjának számító NutrAward-ot, amelyet az Egyesült Államok-beli kaliforniai Anaheimben megrendezett Natural Products Expo West / Supply Expo keretében adták át.
A legjobb új terméknek járó díjat, a NutrAward-ot a zsűri négyszáz termékből választotta ki, amelyekre a kiállítás ideje alatt 44 ezer látogató szavazott. A NutrAward fennállása óta először fordult elő, hogy a díjat európai innovációnak ítélték oda.
Ez a világdíjas termék a Magyarországon jelenleg kapható Avemar granulátum.

Bizonyított

Az Avemar feltalálása óta in vitro (laboratóriumi), in vivo (állatkísérlet) és humán klinikai vizsgálatok sorozatait végezték és végzik jelenleg is hazai és nemzetközi intézményekben neves kutatók és orvosok bevonásával.
Az elmúlt 17 évben elkészült több mint 150 tudományos közlemény orvosoknak és egészségügyi szakemberek számára elolvasható az összegyűjtött Avemar szakcikkek listájában. A neves tudományos folyóiratokban, a nyilvánosságra hozott megállapítások, ajánlások, a kutatások és vizsgálatok eredményei bizonyították és igazolták Szent-Györgyi Albert elméletét, hogy a fermentált búzacsíra-kivonat jelentős szerepet fog betölteni a daganatos betegek kezelésének kiegészítésében.

A tudományos életben egy kutatás eredménye akkor számít valódinak, ha azt egy jegyzett (ún. impact faktorral rendelkező) tudományos folyóirat leközölte. A szigorú eljárási szabályok alapján működő szerkesztőségek független szakértőkkel hitelesítik a kutatók által beküldött tanulmányt, és kizárólag akkor teszik azt közzé, ha a benne foglalt eredmények valódiságáról és tudományos jelentőségéről minden kétséget kizáróan meggyőződtek.
Ennek bizonyítéka, hogy az Avemar számos publikációja visszakereshető az amerikai National Library of Medicine internetes könyvtárából is (www.pubmed.org, kulcsszó: Avemar).

Biztonságos

Az Avemar egy kémiailag jól körülírt anyag, számos országban hosszú évek óta, számottevő mellékhatások jelentése nélkül kapható készítmény. Az Avemar biztonságosságának alapja a gyártásához felhasznált válogatott minőségű búzacsíra, amely évezredek óta az emberi táplálkozás részét képezi, és nincs arra utaló jel, hogy az egészségre káros lenne.

A segédanyagként maltodextrint és kolloid szilícium-dioxidot tartalmazó Avemar pulvis készítményt akut, szubakut toxicitási és szubkrónikus toxicitási vizsgálatokkal, mutagenitási, genotoxicitási és karcinogenecitási szűrővizsgálatokkal, valamint a hematológiai hatásokat értékelő, daganatos betegek részvételével több éven keresztül végzett vizsgálatokkal elemezték.
A vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a készítmény még a rendeltetésszerű alkalmazást jóval meghaladó mennyiségek esetén (akár 50-szeres dózis) sem okozott mellékhatásokat. Az Avemar hosszú távú alkalmazásának a rákos betegek hematológiai státuszára gyakorolt hatásának méréséhez az alábbi paramétereket vizsgálták: fehérvérsejtszám, vörösvérsejtszám, hemoglobin szint, hematokrit, vérlemezkeszám, vérsüllyedés, limfocitaszám, neutrofil granulocita szám, monocitaszám, eozinofil granulocita szám és protrombin szint. Az Avemar kezelés első, harmadik és ötödik évét követően az összes érték a normál tartományon belül maradt.

A gyakran előrehaladott stádiumú betegségben szenvedő, vagyis legyengült és kevésbé ellenálló betegek részvételével végzett klinikai vizsgálatokból származó adatok is alátámasztják a készítmény tartós alkalmazásának biztonságosságát. 

A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!