Biztató eredmények vastagbélrákos betegeknél

"A British Journal of Cancer című folyóiratban megjelent közlemény azon tanulmányok egyike, amely igazolta az Avemarral végzett kiegészítő (szupportív) kezelés hatékonyságát vastagbélrákos betegek esetében. A kutatás azt támasztotta alá, hogy a hagyományos rákellenes kezelés - műtét, majd az ezt követő kemoterápia és/vagy sugárterápia - Avemarral történő kiegészítése kedvező hatású a teljes és a progressziómentes túlélés tekintetében.

"Legjobb tudomásunk szerint jelen vizsgálat az első a szakirodalomban, amely az emberiség egyik legalapvetőbb élelmiszeréből, a búzából nyert fermentált kivonat szupportív hatását támasztotta alá klinikai adatok segítségével, kolorektális rákos megbetegedések rákellenes terápiájának esetében" - írják 2003-as publikációjukról a szerzők.

Az eredmények egyértelműen azt mutatták, hogy a vastagbélrák előrehaladtával (progressziójával) kapcsolatos események statisztikailag is kimutatható mértékben ritkábban jelentkeztek abban a csoportban, amelynek tagjai Avemart is szedtek. A vastagbélrák előrehaladásával kapcsolatos események közé tartozott a sebészileg már eltávolított daganat újbóli megjelenésének esélye (rekurrencia), az új áttétek kialakulásának gyakorisága és az elhalálozási valószínűség. "Az Avemar kolorektális rákban szenvedő betegeknél közel 70%-kal csökkentette az elhalálozás kockázatát" - számol be a talán leginkább figyelemre méltó eredményről a közlemény."

Biztató eredmények vastagbélrákos betegeknél

Tovább a cikkre a Daganatok.hu oldalára »

A legfontosabb tudnivalók a világon egyedülálló fermentált búzacsíra-kivonat készítményünkről.
További termékinformáció: 06 (1) 2020 290

Itt elérhetők a TV-ben, rádióban, újságban és interneten megjelent fontos és hasznos információk készítményeinkről.

Információs weboldal szakmai közönség (onkológusok, orvosok, gyógyszerészek) részére magyar, angol, német, francia és spanyol nyelven.

Itt megtalálja, mikor, hol és milyen kedvezmények vagy akciók segítik Önt a vásárlásban.

Kedvező árú, diszkrét szolgáltatásunk 2008 óta áll vásárlóink rendelkezésére.
Telefonon is rendelhet: 06 (1) 301 0141

Budapesten és 5 vidéki városban állunk az érdeklődők, betegek rendelkezésére.

Csatlakozzon hozzánk most! Köszönjük, ha megosztja híreinket ismerőseivel!

Információs anyag (szórólap, szórólaptartó, plakát, mappa) rendelési lehetőség gyógyszertárak, drogériák, bioboltok, gyógyászati szaküzletek és háziorvosok részére!